Начало  /  Екип

Ние сме екип от ентусиасти, които силно желаят да променят отношението към грижата за кожата. Убедени сме, че с най-чистите съставки от природата и с много любов можем да „нахраним“ всяка кожа и да постигнем видими и трайни резултати. Рози Антонова е човекът, който стои зад идеята за създаването на Ruskha, а Жоро Плачков е водещата сила за развитието на продуктите ни и достигането им до вас. Представяме ви едно интервю с тях.

– Рози, как започна всичко?

– Случайно, като всички хубави неща. Преди доста години и двамата сменихме напълно хранителния си режим. Преминахме изцяло на сурови и растителни храни. След като видях ползите от чистото хранене, исках да подменя всичко, което слагам върху себе си – и то да е чисто, истинско и от природата. Започнах да експериментирам с всякаква „естествена“ козметика. Започнах да чета етикети, да разучавам съставки и в крайна сметка разбрах, че надписът „био“ или „натурално“, не е гаранция за същото. Много от продуктите имаха синтетични и не дотам полезни съставки. Разбрах, че има начин да се скрият вредни съставки от етикета с цел да бъде заблуден клиентът. Други бяха чисти, но базови и не покриваха нуждите на кожата ми. Проучих целия световен пазар в опит да намеря естествена козметика, която наистина да действа. Трудно успях да попадна на няколко продукта, които ми допадаха, но за да стигнат до мен, преминаваха през девет планини в десета. Това ме амбицира да създам Ruskha.

– С какво се отличава Ruskha?

– Това е ритуал за красота. Козметика, която е изцяло натурална и от природата. Продукти, които НЕ са смесица от две базови масла или емулсия с преобладаваща вода и в най-добрия случай 1–2 активни съставки, които присъстват във формулата в минимални количества, колкото да помогнат за маркетирането на продукта. Отне ни години да намерим най-чистите съставки. Активни съставки, които са шедьоври в естествената козметика – иновативни, високотехнологични, с отлични постижения, което се вижда от клиничните тестове. Всеки наш препарат съдържа богата палитра от най-ефикасните естествени съставки, най-доброто от природата. Създаваме работещи продукти, които действат за постигане на перфектни резултати .

– Коя е Рози Антонова?

– Авантюрист. Идеалист. Обичам да мечтая и да превръщам мечтите в реалност. Вярвам, че никое усилие не е напразно и цял живот се ръководя от това – мечтая и „копая“.

– Какво означава Ruskha?

– Ruskha е марка, създадена в памет на Човек. Човек, когото обичах безрезервно. Най-чистият, най-топлият и най-усмихнатият човек на света. Човекът, който ме научи на любов. Любов към себе си, любов към другите живи същества и, не на последно място, любов към природата. Става дума за моята баба. Брандът е посветен на нея – име, даряващо любов и доброта. Тя е моето вдъхновение!

– Кой е Жоро Плачков?

– Определям се като творчески настроена личност. Като градивен и вярващ в доброто.

– Какво е важното за красива кожа?

– Начинът на хранене, хидратацията и грижата за кожата – колкото по-отрано, толкова по-добре. Обичам думата ритуал вместо грижа, защото продуктите ни създават усещането, че преминаваш през древен ритуал за постигане на най-добрите резултати за кожата си. Абсолютно целенасочена, енергийна и самоосъзната дейност. Винаги ми хрумва следният пример: разликите при отглеждането на едно саксийно цвете – дали само му сипваш вода от време на време, колкото да не увехне, или всеки ден му обръщаш внимание, освен да го поливаш, ториш го (с правилния продукт), обичаш го. Важно е да правиш всичко с положителен заряд от енергия.

– Какво следва?

– Постоянно разработваме нови формули. В процес на изготвяне сме на серум, намаляващ пигментни петна, както и на супер ароматно, омекотяващо и секси масло за тяло. Всеки наш продукт ни отнема много време, защото искаме да е перфектен – за да можем да предложим най-ефикасното за вас, нашите клиенти.

Затваряне

You're currently offline

Кошница Item Removed. Undo
  • Няма избрани продукти.