Начало  /  Нашата мисия
Какво е Ruskha?

Ние сме различна козметична марка. Създаваме продукти, които дават резултати и носят удоволствие. Подбираме най-добрите, най-чистите и най-работещите натурални съставки от целия свят, които са ефективни, без да нанасят щети върху здравето и природата.

Съставки

Всеки един от продуктите ни е магия от природата. Ruskha e създаденa за трайни резултати, без компромис, на база множество ефективни съставки – органични, биодинамични, от дивата природа. Всяка една от тях работи, за да ви предостави най-добрите резултати, да възроди кожата ви и да ви даде самочувствие.

Ние използваме само 100% натурални растителни съставки, без пълнители. В нашите продукти няма да намерите синтетични и токсични вещества. Природата е създала великолепно разнообразие от растения, които действат безотказно и не нанасят вреди върху здравето. Служим си с най-доброто от всички краища на света – от Америка, през Европа и Африка, към Индия и останалата част от Азия, та чак до Полинезия.

Нашите формули

Всяка наша формула е изработена на базата на дългогодишни проучвания и консултации с биолози, ботаници, химици и експерти в холистичната медицина. Ние използваме най-съвременните и най-иновативните съставки и технологии. За разлика от повечето марки, не залагаме на пълнители и готови основи. Всичко в нашите продукти е по предназначение. Повечето козметични препарати съдържат максимум 1–2 активни съставки в минимални количества и като маркетингов похват. Нашите формули имат над 15 активни съставки и са мултифункционални – работят не само върху един проблем, а комплексно.

Производство

Повече за процеса на изработка и лабораторията ни може да разберете ТУК.

Затваряне

You're currently offline

Кошница Item Removed. Undo
  • Няма избрани продукти.