Твоята рецепта за здрава и красива кожа – Печеливши от томболата

Начало  /  Блог  /  Твоята рецепта за здрава и красива кожа – Печеливши от томболата
Твоята рецепта за здрава и красива кожа – Печеливши от томболата

На 3 юни ви помолихме да споделите “Бабина рецепта за красива кожа” и получихме над 100 отговора. Сърдечно благодарим на всички за активното участие!

Споределихте с нас много интересни разкрасяващи рецепти с натурални съставки – някои познати на екипа ни от нашите баби, други пък предизвикаха интереса ни като нещо ново, за което не бяхме и чували. Вдъхновихте ни.

Предстои да направим обзор на домашните рецепти за натурална грижа за кожата, които споделихте с нас, като добавим и нещо и от нас и нашия опит – идеи и насоки.

Печеливши от томболата

  1. Valiq Argirova: “Хума, захар и зехтин”
  2. Dimitrina Todorova: “Изтискан сок от лимон и изтискан сок от магданоз, от двете по равни части, замразява се и с кубчетата ледени се обтрива кожата на лице, шия и деколте и където има нужда. Помага при белези, мазна и акнеична кожа и за освежаване и тонизиране през горещия сезон.”
  3. Ашка Маринова: “Разбива се ябълката на пюре, като към него добавяте листа от рози и мед. Сместта се залива с вряла вода и трябва да се остави да преседи 20 минути. След това слагаме етерично масло от лимон и нанасяте сместта върху лицето си. Хубаво е да поседите така поне 10-15 минутки. Този тоник ще направи лицето ви свежо и ще съживи кожата ви.”
  4. Нели Пешева.: “За почистване на лице – елексир от кокичета и спирт/ракия”
  5. Надка Неделчева: “Баба ми използваше трици за измиване на лицето , а за петна по лицето в лимонов сок разтваряше седефено копче от ризите.”

Дами, честито! Ще се свържем с вас да уточним детайлите по изпращането на наградите ви.

Тези от вас, които не успяха да спечелят в тази игра – ще имате втори шанс в близко бъдеще. Следете за новите игри тук, на сайта на RUSKHA, както и на страниците ни във Facebook и Instagram.

Научете повече за продуктите на RUSKHA:

Елкискир на младосттатерапия за лице, която съдържа 18 мощни подмладяващи съставки, които подхранват кожата с антиоксиданти, витамини и ефикасни растителни екстракти. Те възобновяват здравословния блясък и намаляват бръчките и фините линии.

Почистваща пудра за лице – енергизираща смес от чисти глини, лечебни билки и подправки, които освежават кожата, докато я почистват, без да я изсушават

Отзиви

  1. Защото е истинска натурална и действа

Вашият коментар

Затваряне

You're currently offline

Кошница Item Removed. Undo
  • Няма избрани продукти.