Ruskha Skincare – раждането на една мечта

Начало  /  Блог  /  Ruskha Skincare – раждането на една мечта
Ruskha Skincare – раждането на една мечта

Скъпи приятели,

След дълги години мечти и неуморна работа, най-накрая можем да си поемем въздух и да усетим, че всичко, на което се учихме, за което се борихме и което отстоявахме с цялото си същество, е на път да се роди. За нас това е един невероятно силен, вълнуващ и притеснителен момент.

Започнах да експериментирам с козметични „бъркочи“ още като дете под формата на игра с най-любимия ми човек на света – баба Руска. Никога няма да забравя моментите ни заедно, когато внимателно нарязвахме различни плодове и зеленчуци, изцеждахме ги и си правехме разкрасяващи маски. Това беше нашият ритуал. Когато си играех навън след дъжд, любимото ми занимание беше да забърквам маски от кал.

Голяма част от детството си прекарах и във фризьорския салон, в който работеше майка ми. И там наблюдавах магията на разкрасяването. Със захлас следях моментите преди, по време и след, както и положителните емоции, самочувствието и щастието, изпитвани от дамите след 30-те минути, които са отделили за себе си, за красотата си. Бях на 10–12 години, но смело прилагах наученото, или по-скоро видяното, върху приятелките си – коломаска, подстригване, кичури, боядисване, къдрене, разкрасителни процедури. Всичко „владеех“… Или, ако трябва да сме честни, понякога ми се получаваше.

Интересът ми се изпари с порастването, защото времето за игри вече го нямаше. Трябваше да се фокусирам върху по-сериозните ми образователни и професионални интереси. Това, което не забравих, бе магията да се погрижиш за себе си и емоцията, която носеше на хората.

Така се роди мечтата за Ruskha Skincare, която реализирахме съвместно с Жоро Плачков и нашия екип от професионалисти. През целия път до реализацията ѝ бяхме ръководени от желанието да донесем радост, самочувствие, баланс и резултати. Избрахме да създадем продукти, които да са 100% натурални, без прашинка синтетика в тях, и да използваме изключително потентни съставки от природата. Достигането до финалните формули е резултат от множество опити, проучвания и безбройни консултации с професионалисти от различни области – ботаника, химия, биология, дерматология, холистична медицина и др. Всяка част от формулата е обмислена, така че да е универсално приложима – да не е дразнеща за по-чувствителните кожи, да не е комоденогенна за хората със склонност към акне, да не съдържа ядкови масла и извлеци за хората с алергии, да може да се ползва и от бъдещи и кърмещи майки.

Залагаме и наблягаме на активни съставки във формулите ни – съставки, които са иновативни, високотехнологични и лабораторно тествани. С нашия екип и нашите приятели и семейства повтаряхме тестовете върху себе си, за да сме сигурни, че можем да предложим на вас, нашите клиенти, нещо наистина ефективно.

Това, което можем да обещаем, е, че няма да спрем да се развиваме, да търсим и да предлагаме най-доброто. Работим върху нови продукти, които ще допълват разкрасителния ритуал и ще донесат изключителни усещания на използващия ги.

Сърдечно,

Рози Антонова и Жоро Плачков

Вашият коментар

Затваряне

You're currently offline

Кошница Item Removed. Undo
  • Няма избрани продукти.